Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Image

The Summer of Golf

Vergeef ons ons optimisme... maar op een dag zal het onvoorspelbare en druilerige weer plaats maken voor een fantastische zomer! En als het zover is, zijn wij klaar om er een spetterende golfzomer van te maken.

Zoals verleden jaar? Ja maar dan nog beter! Met “THE 2024 SUMMER OF GOLF” schotelen we jullie, net als verleden jaar, elke woensdagavond een gezellige 9-holes wedstrijd voor en aan de competitieve golfers bieden we een nieuwe kans om te strijden voor de titel van “Matchplay Champion”.

Twilight wedstrijdreglement 2024

Image
Image

Wat is er dan nieuw?

Tijdens de Twilight-avonden zetten we nog meer in op beleving! Hoe? Dat blijft voorlopig nog een verrassing maar noteer zeker al 5 juni in je agenda want dan beginnen we met een “bang”! Op vraag van vele leden zal er dit jaar na de wedstrijden ook telkens een twilight-gerecht beschikbaar zijn. Bref, nog meer dan de voorbije jaren zullen de Twilight-avonden synoniem staan voor übergezelligheid en zorgen voor een vleugje midweek-vakantie!

Ook het Matchplay Championship borduurt verder op de succesvolle formule van het verleden. Zo zal elke speler minstens 3 wedstrijden kunnen spelen! Tijdens de Matchplay-sluitingswedstrijd (datum nog te bepalen) strijden de finalisten om de hoogste eer maar ook alle andere deelnemers krijgen dan een nieuwe kans op glorie. Voor hen organiseren we dan immers een stabelford-wedstrijd met een stevige prijzenpot.

Matchplay reglement 2024

Golfclinic voor iedereen toegankelijk


Een golfclinic is een ideaal voor een groepsuitje, teambuilding, eerste kennismaking, etc. De golfsport is een idividuele sport waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan sporten zonder elkaar te hinderen. Een golfclinic start vanaf 6 personen en duurt minimaal 2 uur. Deze kan aangevuld worden met een lekker drankje of een hapje indien gewenst. Onze brasserie BRASS is volledig uitgerust om zelf grotere groepen perfect te ontvangen. Meer informatie hieromtrent kunt u terug vinden onder het tabblad ik wil golfen of door HIER te klikken.
Image
Image

Jeugdlidmaatschap voor € 50,00 per jaar!

GCH biedt alle kinderen onder 18 jaar een uniek en zeer laag lidmaatschap van € 50,00 per kalenderjaar. Als je lessen erbij wilt nemen dan kan dat zeker, we hebben een zeer uitgebreid aanbod van jeugdlessen. Hier kun je het aanbod terugvinden. 
Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. 
info@golfclubhasselt.be

Topsport Vlaanderen

Golf Vlaanderen en Golfclub Hasselt zijn vanaf het begin trouwe partners. Deze partnerschip wordt jaarlijks geanaliseerd en versterkt. Het is mede door deze goede samenwerkingen dat er meerdere wereldspelers zijn kunnen ontstaan. Golfclub Hasselt en Golf Vlaanderen hebben wederom voor elkaar gekozen voor de komende jaren mede dankzij door de grote investeringen (Go Next internaat) van de stad Hasselt. Klik hier of op de foto voor een leuk promotiefilmpje.
Image
Image

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.
Image

Ik wil golfen

Image

Ik wil starten

Image

De club

Image

Horeca