Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Speciale greenfee Arrangementen
Wintertarief vanaf € 35,00

Verbouwingen brasserie

Vanaf 16 januari zal onze brasserie een hele metamorfose ondergaan. Om alles in goede banen te leiden zijn we genoodzaakt om op 11 & 12 januari te sluiten om de brasserie volledig leeg te ruimen. Vanaf 13 januari kan iedereen terecht in de serrezaal voor een frisse pint of een warm drankje. Ingang langs de vergaderzalen achteraan.

Wie graag een van onze oudere meubels wilt kopen mag tot 10 januari langskomen om aan te duiden welke meubels ze graag zouden willen. Kopers kunnen in de brasserie een stickervel krijgen waarmee ze hun naam en het bedrag op de meubels kunnen plakken. De hoogste bieder zal vervolgens gecontacteerd worden voor ophaling.

GCH zoekt een initiator

• De kandidaat dient in bezit te zijn van het brevet van golfinitiator afgeleverd door sport Vlaanderen / Golf Vlaanderen (of ander vergelijkbaar getuigschrift).
  • De kandidaat moet de minimum leeftijd hebben van 18 jaar de dag van de schriftelijke kandidaatstelling.
  • De kandidaat moet beschikken over een Best Index Handicap van < 4,4
  • De kandidaat komt in FT dienstverband van GC Hasselt.
  • De taakinvulling van de kandidaat wordt in overleg met GC Hasselt bepaald en zal opgesplitst zijn in deeltijds golflessen geven en deeltijds andere taken die de club nodig acht.
  • De planning van het lesaanbod en de invulling van andere taken wordt in overleg bepaald met de GC Hasselt. Lessen in het weekend zullen in de planning voorzien worden.
  • Het aantal lesuren zal afhankelijk zijn van de vraag naar golflessen.
  • De club biedt de lessen aan online en zorgt voor de financiële afhandeling met de lesnemer(s).
  • Het takenpakket voor golfinitiator zal bestaan uit groepslessen voor jeugd, starterspakketten, groepslessen en clinics.

Kandidaturen worden verwacht tot uiterlijk 20 januari 2023.

Wintercup 2022/2023

Doe mee aan de winterwedstrijden en maak kans op schitterende prijzen!

Tijdens de maanden november t.e.m. maart wordt er iedere VRIJDAG &  ZONDAG een manche gehouden van de Golfclub Hasselt  Wintercompetitie.

Via een puntensysteem wordt er na de laatste wedstrijd in maart een ranking opgemaakt. De rangschikking van vrijdag en zondag zijn apart maar worden op het einde in één rangschikking gegoten (niet cumulatief) er volgt een prijsuitreiking waarbij de speler met de meeste punten als algemeen winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaars maken aanspraak op schitterende prijzen!

Het is dus belangrijk om aan zoveel mogelijk wedstrijden deel te nemen.
Meer info klik HIER

WINTERTARIEF!

Vanaf 1 november gaat ons wintertarief in. Dit tarief is geldig tot eind maart 2023 en is niet combineerbaar met andere lopende acties.
Championship Course
€ 35,00 WEEK (18 holes)
€ 40,00 WEEKEND (18 holes)

HGA course
€ 20 WEEK
€ 25,00 WEEKEND

Voor meer tarieven klik HIER

Topsport Vlaanderen

Golf Vlaanderen en Golfclub Hasselt zijn vanaf het begin trouwe partners. Deze partnerschip wordt jaarlijks geanaliseerd en versterkt. Het is mede door deze goede samenwerkingen dat er meerdere wereldspelers zijn kunnen ontstaan. Golfclub Hasselt en Golf Vlaanderen hebben wederom voor elkaar gekozen voor de komende jaren mede dankzij door de grote investeringen (Go Next internaat) van de stad Hasselt. Klik hier of op de foto voor een leuk promotiefilmpje.

De VMM (Vlaamse Milieuw Maatschappij) zal vanaf oktober 2021 een vistrap plaatsen in de Demer. Deze vistrap start vanaf de Universiteitslaan en eindigt voor de dames tee van hole 6. De werken gaan een 90-tal dagen in beslag nemen, mits het weer het toelaat. We zullen hier en daar tijdelijk wat hinder ondervinden van deze werken. We zijn wekelijks in gesprek met de VMM op dit tot een minimum te houden. We houden jullie via deze site en per mail op de hoogte.

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.