Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Speciale greenfee Arrangementen
Wintertarief vanaf € 35,00
Image
Image

Start To Golf 2023

Altijd al willen golfen of gewoon eens willen uitproberen? Op 10 april organiseren alle golfclubs in België een Nationale Start-To-Golf dag. Onze start to golf dag is volledig gratis, we voorzien drie tijdsblokken en inschrijven kan via https://www.golfvlaanderen.be/schrijf-je-in-voor-start-to-golf 
Wees er snel bij want vol is vol. 

Jeugdlidmaatschap voor € 50,00 per jaar!

GCH biedt alle kinderen onder 18 jaar een uniek en zeer laag lidmaatschap van € 50,00 per kalenderjaar. Als je lessen erbij wilt nemen dan kan dat zeker, we hebben een zeer uitgebreid aanbod van jeugdlessen. Hier kun je het aanbod terugvinden. 
Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. 
info@golfclubhasselt.be

Image
Image

Verbouwingen brasserie

Vanaf 16 januari zal onze brasserie een hele metamorfose ondergaan. Om alles in goede banen te leiden zijn we genoodzaakt om op 11 & 12 januari te sluiten om de brasserie volledig leeg te ruimen. Vanaf 13 januari kan iedereen terecht in de serrezaal voor een frisse pint of een warm drankje. Ingang langs de vergaderzalen achteraan.

Wie graag een van onze oudere meubels wilt kopen mag tot 10 januari langskomen om aan te duiden welke meubels ze graag zouden willen. Kopers kunnen in de brasserie een stickervel krijgen waarmee ze hun naam en het bedrag op de meubels kunnen plakken. De hoogste bieder zal vervolgens gecontacteerd worden voor ophaling.

Wintercup 2022/2023

Doe mee aan de winterwedstrijden en maak kans op schitterende prijzen!

Tijdens de maanden november t.e.m. maart wordt er iedere VRIJDAG &  ZONDAG een manche gehouden van de Golfclub Hasselt  Wintercompetitie.

Via een puntensysteem wordt er na de laatste wedstrijd in maart een ranking opgemaakt. De rangschikking van vrijdag en zondag zijn apart maar worden op het einde in één rangschikking gegoten (niet cumulatief) er volgt een prijsuitreiking waarbij de speler met de meeste punten als algemeen winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaars maken aanspraak op schitterende prijzen!

Het is dus belangrijk om aan zoveel mogelijk wedstrijden deel te nemen.
Meer info klik HIER

Image
Image

Topsport Vlaanderen

Golf Vlaanderen en Golfclub Hasselt zijn vanaf het begin trouwe partners. Deze partnerschip wordt jaarlijks geanaliseerd en versterkt. Het is mede door deze goede samenwerkingen dat er meerdere wereldspelers zijn kunnen ontstaan. Golfclub Hasselt en Golf Vlaanderen hebben wederom voor elkaar gekozen voor de komende jaren mede dankzij door de grote investeringen (Go Next internaat) van de stad Hasselt. Klik hier of op de foto voor een leuk promotiefilmpje.

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.
Image