Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Speciale greenfee Arrangementen
Wintertarief vanaf € 35,00

Jeugdlessen terug van start

Op 31 augustus herstarten de jeugdlessen. Heb je interesse of ken je iemand die graag wil meedoen? Stuur dan een mailtje naar golf@golfclubhasselt.be

Kinderen krijgen les in kleine groepjes van maximum 6 spelertjes, ingedeeld volgens leeftijd en niveau. Starten kan vanaf 7 jaar tot 17 jaar.

Topsport Vlaanderen

Golf Vlaanderen en Golfclub Hasselt zijn vanaf het begin trouwe partners. Deze partnerschip wordt jaarlijks geanaliseerd en versterkt. Het is mede door deze goede samenwerkingen dat er meerdere wereldspelers zijn kunnen ontstaan. Golfclub Hasselt en Golf Vlaanderen hebben wederom voor elkaar gekozen voor de komende jaren mede dankzij door de grote investeringen (Go Next internaat) van de stad Hasselt. Klik hier of op de foto voor een leuk promotiefilmpje.

Hotel Cristal skiopening

De opening van het skiseizoen in Obereggen ( www.Obereggen.com ) is dan ook de ideale plaats om de ski’s weer boven te halen……. en ieder jaar  kijken steeds meer vrienden er naar uit om in december naar Hotel Cristal te gaan!

Altijd voldoende sneeuw en perfecte condities, meestal goed weer, weinig volk op de pistes, lekker eten en drinken, goed gezelschap , allemaal fijne mensen en een gezellige sfeer..…thuis komen….

En Gunther die ons een mooi aanbod doet voor een verblijf tussen 2/12 en 18/12…..wat wil een mens nog meer?

5 dagen HP en 4 dagen skipas inbegrepen in een dubbelkamer cat B voor 850€ P/p (Single 950€) of in een dubbelkamer cat. Deluxe voor 950€ P/p.

7 dagen HP en 6dagen skipas inbegrepen in een dubbelkamer cat B voor 1210€ p/p (single 1380€) of in een dubbelkamer cat. Deluxe voor 1380€ p/p.

Ik hoor dat de meeste van ons zullen gaan tussen zondag 11/12 en zondag 18/12

Er is ook een 4*luxe bus voorzien die woensdagavond 14/12 vertrekt in Alken om 18u30, aankomst in Hotel Cristal donderdagmorgen om 8u voor het ontbijt, dan 3 dagen HP en 4 dagen skipas (van donderdag t/m zondag) en vertrek in Obereggen na het avondeten om 19u en terug in Alken op maandag 19/12 om 8u.  Prijs voor de busreis, 3 dagen HP in hotel Cristal in een standaardkamer , + extra ontbijt bij aankomst + avondeten voor vertrek , en 4 dagen skipas inbegrepen voor 999€ (Single +150€ , korting niet-skiër 136€)

Willy T+32495 283604

Bomen aanplant

Het mag duidelijk zijn dat de regio Hasselt vol gaat inzetten op het aanplanten van nieuwe bomen. Golfclub Hasselt steunt deze visie en gaat de komende weken enkele honderden bomen/bosgoed aanplanten op haar terrein. Deze werken starten vanaf 15 februari.

De VMM (Vlaamse Milieuw Maatschappij) zal vanaf oktober 2021 een vistrap plaatsen in de Demer. Deze vistrap start vanaf de Universiteitslaan en eindigt voor de dames tee van hole 6. De werken gaan een 90-tal dagen in beslag nemen, mits het weer het toelaat. We zullen hier en daar tijdelijk wat hinder ondervinden van deze werken. We zijn wekelijks in gesprek met de VMM op dit tot een minimum te houden. We houden jullie via deze site en per mail op de hoogte.

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.