Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Speciale greenfee Arrangementen
Wintertarief vanaf € 35,00

Speciale WINTERTARIEF VANAF 1 november 2021
Championship course vanaf € 35,00
Public course vanaf € 20,00

Lunchmenu

Vanaf 2 november bieden wij wekelijks een toffe lunchmenu aan voor de prijs van € 17,00. Daarnaast kunnen greenfeespelers een arrangement boeken voor € 45,00 tijdens de week of € 55,00 in het weekend. Zij ontvangen een teegift, 18 holes spelen en het hoofdgerecht van de weekmenu.

Klik hier voor het weekmenu

Winterwedstrijd 2021/2022

Op 7 november start onze jaarlijkse wintercompetitie, waarin weer enkele leuke nieuwigheden werden ingebouwd. We voorzien bijvoorbeeld een leuke en best wel grootse loterij, waarin alle ingeschreven deelnemers kunnen participeren. De prijzen zullen tijdens het winterseizoen zichtbaar zijn in een prijzenkast in de brasserie.

Tijdelijke brug

De Stad Hasselt verbetert haar fietsinfrastructuur daarbij wordt er een nieuwe fietspad aangelegd komende van de nieuwe verkaveling in Godsheide tot aan het kruispunt van de Universiteitslaan. Zij gaan een nieuwe brug plaatsen voor de fietsers links achter hole 2. Ook Golfclub Hasselt krijgt een nieuwe brug rechts achter hole 2. Totdat alles afgerond is werd er een tijdelijke brug voorzien rechts achter hole 2.

De VMM (Vlaamse Milieuw Maatschappij) zal vanaf oktober 2021 een vistrap plaatsen in de Demer. Deze vistrap start vanaf de Universiteitslaan en eindigt voor de dames tee van hole 6. De werken gaan een 90-tal dagen in beslag nemen, mits het weer het toelaat. We zullen hier en daar tijdelijk wat hinder ondervinden van deze werken. We zijn wekelijks in gesprek met de VMM op dit tot een minimum te houden. We houden jullie via deze site en per mail op de hoogte.

Wintergolf op golfclub Hasselt

Vanaf 1 november tot eind maart hanteert Golfclub Hasselt een speciaal wintertarief. Kom in deze periode spelen vanaf € 10,00 (junioren) tot maximum € 45,00 voor 18 holes! Deze actie is niet combineerbaar met andere lopende acties.

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.