Born to be a golfer!
Mooie baan in een prachtig natuurgebied
Mooiste terras van Hasselt
Speciale greenfee Arrangementen
Image
Image

Matchplay kampioenschap 2023

Na meer dan 80, vaak heel erg spannende, matchplay-wedstrijden in de poulefase wordt de eerste schifting gemaakt! 16 spelers per categorie strijden nu verder voor de titel van Matchplay-champion…

Als bijlage vinden jullie de resultaten van de verschillende wedstrijden en de eindstand in de verschillende poules. Ook het spelschema voor de volgende ronde vind je als bijlage.

Veel succes!

Matchplay cat 1

Matchplay cat 2

Matchplay final round

Matchplay last update

OPEN ZOMER WEDSTRIJD


In de maanden juli & augustus organiseert Golfclub Hasselt wekelijks een OPEN golfwedstrijd aan op alle vrijdagen. Inschrijven voor Belgische golfers kan enkel via I-golf. Bent u niet aangesloten bij de Belgische golffederatie dan kunt u zich aanmelden per mail: golf@golfclubhasselt.be
Deze wedstrijden worden gespeeld in single stableford formule, met meerdere categorieën. De wedstrijd is altijd qualifying.
Inschrijving niet-leden bedraagt € 51,00 per persoon, inclusief wedstrijdfee.
Image
Image

Golfclinic voor iedereen toegankelijk


Een golfclinic is een ideaal voor een groepsuitje, teambuilding, eerste kennismaking, etc. De golfsport is een idividuele sport waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan sporten zonder elkaar te hinderen. Een golfclinic start vanaf 6 personen en duurt minimaal 2 uur. Deze kan aangevuld worden met een lekker drankje of een hapje indien gewenst. Onze brasserie BRASS is volledig uitgerust om zelf grotere groepen perfect te ontvangen. Meer informatie hieromtrent kunt u terug vinden onder het tabblad ik wil golfen of door HIER te klikken.

Jeugdlidmaatschap voor € 50,00 per jaar!

GCH biedt alle kinderen onder 18 jaar een uniek en zeer laag lidmaatschap van € 50,00 per kalenderjaar. Als je lessen erbij wilt nemen dan kan dat zeker, we hebben een zeer uitgebreid aanbod van jeugdlessen. Hier kun je het aanbod terugvinden. 
Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. 
info@golfclubhasselt.be

Image
Image

Topsport Vlaanderen

Golf Vlaanderen en Golfclub Hasselt zijn vanaf het begin trouwe partners. Deze partnerschip wordt jaarlijks geanaliseerd en versterkt. Het is mede door deze goede samenwerkingen dat er meerdere wereldspelers zijn kunnen ontstaan. Golfclub Hasselt en Golf Vlaanderen hebben wederom voor elkaar gekozen voor de komende jaren mede dankzij door de grote investeringen (Go Next internaat) van de stad Hasselt. Klik hier of op de foto voor een leuk promotiefilmpje.

Vergaderen op een unieke locatie

Een succesvolle zakelijke meeting begint met een ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt heeft alles in huis om hieraan te voldoen. Onze drie functionele vergaderzalen, waaronder een mooi auditorium, kunnen elke groep herbergen. De meeting kan uiteraard aangevuld worden met een golfinitiatie. Waarom kiezen voor Golfclub Hasselt? Geniet van het mooiste terras van Hasselt, vier verschillende vergaderzalen, twee eventlocaties voor diners, lunches en feesten, faciliteiten voor 5 tot 150 personen, gratis ruime parking, gratis WIFI, prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.
Image
Image

Ik wil golfen

Image

Ik wil starten

Image

De club

Image

Horeca