Introductie Horeca

Algemeen

Golfclub Hasselt vindt u op 5 minuten van het centrum dan de stadskern. De club beschikt over een 18 holes en een 9 holes golfbaan, het mooiste terras van Hasselt, een uitstekende restaurant, 4 vergaderzalen en 1 tuinpaviljoen met zicht op de golfbaan. Hasselt is amper een half uur rijden van Euregiosteden als Maastricht, Aken en Luik. De golfclub is zeer gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers en zakenmensen.

Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie: een uniek decor in een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Golfclub Hasselt is die plaats. Onze vergaderzalen waaronder een heus auditorium kunnen elke groep van dienst zijn. De meeting kan uiteraard worden aangekleed met een golf initiatie.

Golfclub

Golfclub Hasselt is een bruisende club, waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Binnen onze club is er voor ieder wat wils. Maar liefst zes onderafdelingen zorgen voor een club die leeft en waarin iedereen volop de kans krijgt om deel te nemen aan de gezellige wedstrijden. Deze onderafdelingen zorgen samen voor een gevarieerde en goed gevulde kalender.

Openingsuren Bar

Alle dagen open vanaf 10u00 tot ...

Openingsuren Keuken

Maandag: 11u00 tot 15u00