Hasseltse Golf Academy

Golflessen

ProAgenda

We werken met een online lesagenda waarbij de klant via hun ProAgenda App rechtstreeks toegang hebben tot de lesagenda van de lesgever. Klik HIER voor de agenda.

Apple storeGoogle play

Lesmogelijkheden

1. Privélessen: Individueel te boeken via de agenda (enkel bij Blair Dempsey).

2. Juniorlessen: GCHasselt is de ideale golfclub voor junioren. Er zijn meer dan 100 junioren aangesloten bij ons waarbij 2/3 wekelijks les hebben. Klik hier voor alle informatie hieromtrent.

3. Kennismakingsles: We voorzien maandelijks een kennismakingsinitiatie voor individuele golfers. Deze initiatie duurt één uur en is volledig gratis. Inschrijven is verplicht en enkel via de lesagenda. Lukt het je niet? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.

4. Starterpakket: GCHasselt heeft dé beste starterspakket/cursus van omstreken. Klik hier voor meer informatie.

5. Groepslessen: Er worden meerdere soorten groepsles gegeven. Het is afhankelijk van je niveau in welke groep je best past. Wil je graag een privégroepsles dan is dat zeker mogelijk. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Groepslessen HCP 36 & HCP 45

Vanaf € 17,00 per uur

Ben je een starter geweest of wil jij je graag verbeteren? Dan zijn deze groepslessen ideaal. Voor de meeste golfers volstaat een tip, aanpassing of een correctie. Een hele les is vaak te veel. Een lesuur delen met andere golfers is perfect om jezelf te verbeteren en ook om andere golfers te leren kennen. Je kunt deze lessen los boeken ofwel een lessenpakket nemen van 5 uur of 10 uur. Maximum vier personen in een groep.

• Losse groepsles € 20,00 per uur p.p.
  • 6 uur lessenpakket € 110,00
  • 10 uur lessenpakket € 170,00
Individueel te boeken

Thema groepslessen

Vanaf € 17,00 per uur

Onze groepslessen 36 & 45 zijn "all round" groepslessen waarbij bijna alle aspecten aan bod komen. Veel golfers willen zich graag verbeteren op een specifiek onderdeel. Dan biedt een themales precies het juiste aan. Je kunt kiezen uit verschillende thema's. Deze zijn zichbaar in de agenda en zijn los te boeken of via een lessenpakket. Maximum vier personen in een groep.

• Losse groepsles € 20,00 per uur p.p.
  • 6 uur lessenpakket € 110,00
  • 10 uur lessenpakket € 170,00

Individueel te boeken

Privé groepslessen

Vanaf € 8,33 per uur

Wil je graag met een eigen groepsles volgen waarbij jullie zelf de lesuren kunnen kiezen? Dan is een privé groepsles iets voor jullie. GCHasselt boekt in samenspraak de eerste les in en vervolgens kunnen jullie zelf lessen boeken via de agenda. Een losse les kost € 60,00 maar jullie kunnen ook een leskaart van 10 uur aanschaffen voor € 500,00. De prijs per uur zakt dan naar € 50,00! Maximum zes personen in een groep.

Enkel te boeken in groep
  • Lessen kunnen enkel online geboekt worden, GCH werkt via ProAgenda (Blair werkt via I-Golfinstructor).
  • Lessen worden per factuur aangerekend, cash betalingen enkel via het secretariaat. Bij Blair rekent u rechtstreeks af.
  • Golflessen duren 50 minuten.
  • Golflessen kunnen 24 uur op voorhand worden geannuleerd.
  • De agenda is één maand op voorhand zichtbaar voor de klanten.
  • Lessen en groepslessen worden aan zowel aan leden als aan niet-leden gegeven.
  • Lespakketten zijn standaard vier maanden geldig.
  • Alle lesnemers voorzien hun eigen ballen.

GCHasselt TopGekwalificeerdeVriendelijkelesgevers

Jonathan Horsman

Tarieven:

Privé groepsles: € 60,00

Tarieven:

Privé les: € 70,00

Groepsles: € 5,00 per extra persoon (maximum 5 personen)

Ik wil golfen

Ik wil starten