Start to Golf

Starten met golf?

Dan ben je hier op de juiste plaats!
Wij organiseren meerdere initiaties per jaar waarbij je kan kennismaken met de golfsport.

Na de initiatie benieuwd naar meer? Dan kan je via een startpakket verder ontdekken of de golfsport jouw ding is. Je hoeft nog geen lid te worden of materiaal aan te kopen... gewoon enkele lessen volgen en in tussentijd zo veel gaan oefenen als je wil.

Veel golfplezier!

• € 5,00 euro deelname fee p.p.
  • Gepaste kledij (polo en geklede broek)
  • Inschrijving verplicht (info@golfclubhasselt.be)

Wat ontvangt u?

• 1 uur begeleid golfen
  • 30 minuten vrij golfen

Sla je slag dagen

Wil je vrijblijvend golf proberen? Op verschillende dagen organiseren we een “Sla-je-slag” moment van 18.00 tot 19.00 uur. Je ontvangt een beknopte uitleg en je krijgt een golfclub in bruikleen. Om 19u00 eindigt de begeleiding en heeft iedereen de kans om nog enkele ballen te slaan zonder begeleiding.
Na afloop nodigen wij je uit om na te praten op ons mooi terras met uitzicht op de greens van de 18 holes baan.