Golfclub Hasselt - Golf LAB

Golfwinkel
Image

DE BESTE GOLFWINKEL VOOR IEDERE GOLFER VAN IEDER NIVEAU

Sinds onze start in mei 1997 hebben we altijd gestaan voor kwaliteit en service. Eerst in de golfshop te Flanders Nippon Hasselt en een jaartje later in de golfshop te Royal Limburg Golf  Houthalen.  Na meer dan 20 jaar ervaring zijn we dan ook fier een derde winkel te openen in Herent.  Ook voor deze winkel is onze missie het aanbieden van een excellente service en een nog ruimer aanbod zodat iedereen het juiste golfmateriaal heeft om meer plezier te beleven aan de golfsport. Wij zijn een hecht team die allemaal even gepassioneerd zijn door golf. Bij ieder van ons kan je terecht voor advies en service . Samen proberen we altijd te streven naar het beste. Onze grootste prioriteit ? Onze klanten met een tevreden gevoel naar huis te laten keren. Daarom ligt onze focus ook op het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klant.

GOLFCLUBS OP MAAT, AFGESTEMD OP UW SWING

Clubfitting is vandaag de dag een onmisbare stap in het aankoopproces van je nieuw golfmateriaal. Iedere golfer is uniek, niemand heeft dezelfde lichaamsbouw of swing. Door de juiste keuze te maken in je aankoop van een golfclub haal je het beste uit uw golfspel naar boven. In onze indoor fittingstudio te Herent kunnen in perfecte omstandheden onze merken uitgebreid getest worden en met de laatste nieuwe meetapparatuur kunnen we de perfecte golfclub uitmeten. Clubfiting is mogelijk in onze winkel te Herent maar ook op de driving range van Golfclub Hasselt  of Royal Limburg Golf.
Image
Image

Golf LAB

Kom jij ook shoppen in de golf shop van Golflab? Zowel in onze online webshop als in onze winkel kan je terecht voor alles voor golfen. Golfen kan je niet zonder golfballen of golfclubs. Golflab biedt je dan ook ruime keuze uit kwalitatieve golfmaterialen. Kom ook snel ontdekken welke de best golfset is voor jou. Maar ook voor een goed passend paar golfschoenen of mooie golfkleding kan je be ons terecht. Ons golfaanbod is er zowel voor dames, als heren en juniors.
Image

Ik wil golfen

Image

Ik wil starten

Image

De club

Image

Horeca