Arrangementen

Speciale Greenfee Arrangement

Na een aangename golfdag verwelkomt Golfclub Hasselt je graag voor een drankje en een hapje. Voor onze greenfee spelers zijn er speciale arrangementen in combinatie met een rondje golf.

Deze greenfee arrangementen kunnen enkel besteld worden per e-mail, info@golfclubhasselt.be en zijn geldig voor 2021 onder voorbehoud van wijzgingen.

Lunchmenu 2 november tot 5 november

Voorgerecht: Winterse groentensoep

Hoofdgerecht: Gelakt buikspek, wortelpuree en witloof

Championship Course