De golfprofessionals

Image

Blair Dempsey

PGA Class AA Golf Professional

Ik ben geboren in 1973 te Carnoustie in Schotland en speel sinds mijn twaalfde golf op deze bekende Links Open Championship golf course. In 1991 besliste ik om golf professional te worden en leerde ik de kunst om anderen te coachen in dit mooie spel van Tour Teaching Professional, John Stark.
In de afgelopen 26 jaar heb ik meer dan 10.000 spelers op alle niveaus – van starters tot European Tour spelers- lesgegeven in Schotland, Malawi, Nederland en Belgie. Zo heb ik de golfswing tot in de kleinste details leren begrijpen.
Ik ben van mening dat ik als PGA Golf Professional nooit ben uitgeleerd en continu op zoek moet naar meer en betere kennis van alle facetten van de golfsport. Ik probeer me dus steeds verder te ontwikkelen door bijscholingen (cursussen, seminars, workshops en teaching conferences) te volgen op gebieden als golftechniek, lesmethodes en golfmaterialen. Kennis van het menselijk lichaam (fysiek, mentaal en voeding) behoort hier toe en wordt steeds belangrijker om golfers te kunnen helpen zich te verbeteren. Daarom ben ik sinds kort ‘Titleist Certified Golf Fitness Instructor’ en kan ik deze bijkomende, waardevolle informatie delen met mijn studenten.
Ik gebruik de laatste nieuwe technologie in golfuitrusting om u te helpen uw spel te ontwikkelen: high speed cameras, 3D Biomechanic K Vest, het nieuwste golfanalyse systeem van GASP Lab en andere interessante leermethoden. Alle golfers, van beginner tot gevorderde speler kunnen lessen reserveren via mijn website igolfinstructor of bellen op 0494 70 88 73. 
Yours in Golf,
Blair Dempsey
Image

Ik wil golfen

Image

Ik wil starten

Image

De club

Image

Horeca